Dubrovnik
 
 
English | Hrvatski
 
Želja našeg malog festivala kazališta je ujediniti narode, kulture i religije kroz stvaralaštvo i umjetnost... Le Petit Festival du
Théâtre pokazat će ove godine kreacije umjetnika iz Austrije, Nizozemske, Turske, Njemačke, Francuske, SAD, Slovenije, Finske, Švedske i Hrvatske.
Le Petit Festival du Théâtre je događaj koji uspijeva u svom cilju da omogući svim smjerovima umjetnosti i umjetnicima da se na jedan originalan i jedinstven način predstave međunarodnoj publici.
Pozivamo Vas da nam se pridružite i ove godine od 27. kolovoza do 3. rujna u Dubrovniku, Hrvatska.

2010 godine Le Petit Festival du Théâtre je postao nezavisan - službeno je registriran kao neprofitna organizacija "Le Petit Festival du Théâtre". Članovi ove organizacije žele pobjeći od tradicionalnog načina razmišljanja o umjetnosti i kulturnim manifestacijama.
Ujediniti ljude kroz umjetnost... To je novi cilj umjetnika
Le Petit Festival du Théâtre 2010!
 
Gdje
Dubrovnik kao umjetničko djelo samo po sebi predstavlja savršenu ravnotežu klasičnog, romantičnog i modernog. Le Petit Festival du Théâtre želi Vam darovati barem dio ljepote koju Dubrovnik ima. National Geographic i CNN proglasili su ga jednom od najljepših destinacija na svijetu. I upravo tamo, u gradu koji je sinonim za kulturu i povijest umjetnosti, Le Petit Festival du Théâtre želi ostaviti svoj trag.
Lako nije isključivo festival kazališne produkcije, u razdoblju od 2005 do 2009 godine, njegovo osnivanje i djelovanje pomogla je i omogućila uprava gradskog kazališta Marina Držića koja je ujedno bila i temelj za profesionalnu i uspješnu suradnju i predstavljanje ovog malog festivala u najboljem svjetlu.
Vive l'Amour!
Vinko Prizmic (Founder)